Close x
NAU
Retail + Environment

The goal was to create a space
that was both timeless and exploratory,
while also being inviting.

Down arrow
Icon rs

NAU

Retail + Environment

Project 1/8
Nav arrow Nav arrow
Branded Environment

The Ask:
Our challenge was to develop a physical equivalent of NAU’s core value of sustainability, while maintaining the restraint, care and craft that NAU is known for.

Our Answer:
Every section of the store was developed to support the next. All fixtures were created and custom built to be highly functional, mobile and versatile. The format was designed to allow ease of flow and clear site lines. The windows worked to both present product and stories, as well as merchandise shoppable product. A single branded floating wall at the back of the store created a simple divide for fitting rooms and back of house.

NAU NAU NAU NAU NAU NAU NAU NAU